FULDTIDS TANDLÆGE SØGES PR 01.08.16

 

 

FULDTIDS TANDLÆGE SØGES  

Vores klinik i Dronningegården, Kbh K., er endnu engang klar til at udvide. 

 

Vi søger derfor en tandlæge pr 01.08.2016

 Vi er en stærk lille familie af ildsjæle, der brænder for vores arbejde.Vi gør os umage hver dag og sætter en ære i det arbejde vi laver.  Vi passer på hinanden og har det super skægt og dejligt i hverdagen . Vi sætter faglighed meget højt og stræber kontinuerligt efter nye højder ved at søge ny viden igennem forskning, kurser, kongresser, workshops, daglig sparring på klinikken og med de øvrige fagpersoner vi arbejder sammen med . 

I dagligdagen består holdet af tre tandlæger, tre klinikassistenter, en receptionist og en tandplejer. I weekender og enkelte dage i ugen er klinikken beriget med to specialtandlæger- en ortodontist og en kæbekirurg samt endnu en tandplejer, der yderligere er halvt igennem tandlægestudiet . 

Stillingen er initialt et fuldtids barselsvikariat for Julie Schiødt svarende til 01.08.16-01.01.17 og derefter med mulighed for at fortsætte i en fuldtidsstilling.

Du skal være faglig stærk og alsidig. Du skal brænde for at lave omhyggelig og faglig god diagnostik samt dokumentere diagnoser og behandlingsplaner.

Du skal arbejde for et funktionelt velfungerende og æstetisk håndværk, være fleksibel og serviceminded overfor vores patienter.

Du skal hele tiden stræbe efter at blive bedre. Du skal være stolt af dig selv, men ydmyg overfor faget og have respekt for dine medmennesker. 

 

 

Vi vil glæde os til at møde dig, vise dig klinikken og fortælle meget mere . 

Skriv ansøgning og send til klinikken. senest 01.05.2016 

mail@tdldronningegaarden.dk

 


Tandlæge og klinikejer

Julie Schiødt og stjerneklinikken 

Tandlægerne i dronningegården 

Dronningens Tværgade 23, 2 sal

1302 København K 

33132115