Julie s barsel

Julie’s barsel

 

Rollen som mor, med alt hvad det indebærer, har hidtil været ukendt land for mig.

Det er fantastisk, hårdt, følelsesladet og super dejligt på een og samme tid.

Jeg sagde som højgravid, at min barsel kun skulle vare kort tid. Jeg kunne forsikre, at jeg både kunne sørge for en lille baby og varetage livet som fuldtidstandlæge. Jeg kunne forsikre og håbe på så meget. 

Det er bare således i livet, at vi overraskes. 

Nu er jeg mor med stort M og klinikejer med stort K og tandlæge med stort T.

 

Vores dejlige August er sund og rask og en helt vidunderlige lille dreng. Til trods for dette, er han ikke skabt til at være på klinikken, mens hans mor udlever sin passion og sit arbejde. 

 

Det betyder, at min daglige gang på klinikken bliver til senere på året, hvor farmand kan overtage hjemme barselsperioden.

Indtil da vil jeg være på klinikken flere gange om ugen, efter behov og altid til at kontakte. 

 

Til gengæld kan jeg glæde mig over Josephine, hendes person og tilgang til patienter , faglighed og klinikken som helhed. Josephine er et kæmpe aktiv for mig som klinikejer og en stor glæde for mig som menneske. I kan trygt lade behandling foretages af Josephine.

 

Jeg glæder mig utrolig meget til at vende tilbage til mit fuldtidsarbejdsliv, klinikken og alle I dejlige mennesker.