Nye og gamle - alle erfarne !!

Holdet er sat og det er spækket med stjerner

 

Den 30.06

Kliniklen tager et vemodigt afsked med Vivi Teisbæk Kambjerre og Per Bjørn Leisby ved en fælles reception på klinikken kl 13-15 .

 

Den 01.07

Julie tilbage fra barsel. Det er med utrolig stor glæde hun vender tilbage til stolen,  patientbehandling og alle I skønne mennesker.

 

Desuden er hun omgivet af tandlæge Josephine Tronier Knowlton, som helt suverænt har løftet opgaven som Julies barselsvikar. Samt den nye på klinikken, men erfarne tandlæge Kirstine Rahbek Werner.

Josephine arbejder med erfarne Heidi Karmark ( Klinikassistent for Per Bjørn)  og Kirstine med erfarne Bente Pedersen ( Klinikassistent for Vivi)

Jeg er så aldeles taknemmelig og glad for at både Bente og Heidi bliver på klinikken og bygger bro for patienterne, der nu vil blive behandlet af nye fantstiske tandlæger.

 

Vi har tilmed fået en ny klinikassistent, Helga til at deltage i stafetten. Helga er professionel og utrolig god til at skabe tryghed og ro for patienterne. Vi var så heldige at se hendes kompetencer i foråret, hvor hun var to måneder på klinikken. Nu har vi hende fuldtid !

 

Ved roret i receptionen sidder Pia Isager, den venlige stemme i telefonen og dit første smil ved ankomst til klinikken.

 

Vi glæder os så meget til at tage godt i mod jer og få jer mindst ligeså begejstrede for holdet, ånden og klinikken,  som vi er